За нас

Home/За нас
За нас 2017-06-30T11:52:27+00:00

“Effectto” отвори врати през април 2011г в сърцето на морската столица – Варна, с амбицията да предложи най- качествената и достъпна лазерна епилация във Варна. Няколко години по- късно тази задача е реалност, а ние не спираме да се развиваме.

Нашата мисия:

Да бъдем лидер в предоставянето на високотехнологични козметични лазерни процедури, за да даряваме самочувствие и красота  на нашите клиенти. Екипът ни от всеотдайни, висококвалифицирани специалисти – лекари, медицински сестри, мениджъри  се грижи за спокойствието и комфорта на всеки посетител.

Разполагаме с най- мощният и ефективен александритов лазер, с доказано високо качество и произход. Апаратурата е най-предпочитаната в Европа и гарантира постигането на добри резултати в медико-козметичните процедури.

Можете да намерите кратко описание на всяка процедура, която предлагаме, на нашия уебсайт.

Преди да изберете Вашата програма, се изисква първоначална консултация с нашите специалисти. Те ще изберат за Вас услугите, които ще се справят най-добре с проблемите, които Ви притесняват.

Ако се нуждаете от допълнителна информация, моля, свържете се с нас по телефон, електронна поща или заповядайте на място. Ще отговорим на всички Ваши въпроси.

Какво да очаквате по време на консултациите:

Консултациите са лични, конфиденциални и безплатни.

Ние ще ви зададем няколко въпроса, и ще направим тест,  преди да се пристъпи към подходяща за Вас  програма.

Ние ще обсъдим Вашите проблемни области и ще ви посъветваме за най-подходящите процедури.

Нашият високо-квалифициран персонал ще отговори на всички Ваши въпроси и ще обсъди с Вас индивидуален план на процедури.