Процедури

Home/Процедури
Процедури 2020-09-12T08:18:21+00:00

Микродермабразио

microdermabrasion1-100x100През последните години, изискванията ни за красота стават все по-високи, а времето за постигането им все по-малко. Лифтинг, ботокс, пилинг, инвазивно дермабразио… Това са все ефективни, но скъпи процедури. А и изсикват период на възстановяване. Трудно можем да си го позволим с този забързан ритъм на живот. Затова, специално за вас, наши и бъдещи клиенти!

Лазерна епилация

Лазерната епилация се наложи през последните години като съвременен, ефективен и прецизен метод за премахване на нежеланото окосмяване. Чрез нея се постига термично разрушаване на космения фоликул при минимален дискомфорт и липса на усложнения. Предламе ви уникалният Light A Star на  Quantasystem, интегриращ в себе си иновативна платформа от Nd:YAG и Александрит.

» още

Кръвоносни съдове

capillaries-100x100Лазерното отстраняване на нежелани кръвоносни съдове на кожата и подкожната мастна тъкан на лицето и долните крайници е съвременен терапевтичен метод, който се осъществява с помоща на Nd:YAG лазер.

» още

 

Профилактика на акне

acne-100x100Склонността на кожата към образуване на акне е характерна в периода на съзряване на организма, което води до възникване на редица комплекси у подрастващите. Ние ви предлагаме един от най-съвременните методи за справяне с този проблем, посредством използване на Nd:YAG лазер. Този метод в комбинация с използването на медикаментозни средства води до постигане на оптимален ефект.

» още

Лазерно подмладяване

rejuvenation-100x100С нарастване на възрастта външният вид на кожата се влошава, което е свързано с намаляване активността на клетките на съединителната тъкан (фибробласти) и понижаване на произведените от тях колагенни, еластични и ретикуларни влакна.

» още

 

Мезотерапия

Мезотерапията на Filorga е анти- ейдж с доказана ефективност

» още

 

Поставянето на мигли “косъм по косъм”

Поставянето на мигли “косъм по косъм” е метод, посредством който се увеличават дължината и обема на вашите естествени мигли, без това да им навреди.

» още

 

Ламиниране на мигли

Ако ви е писнало всеки ден на нанасяте и сваляте спирала, ако изкуствените мигли ви дразнят или пречат, и не можете да свикнете с тях, то ламинирането на мигли е процедурата, с която ще  постигнете мечтаният изразителен поглед.

 

» още

 

Гъбичките по ноктите

massage-100x100Гъбичките по ноктите (онихомикоза) са сред най-често срещаните заболявания по ноктите. Те засягат голям процент от хората, независимо от тяхната възраст. Създават дискомфорт, и са изключително упорити за лекуване.
В „Effectto” ви предлагаме процедура, извършвана под лекарски контрол с ND:Yag лазер. Бърза, неболезнена манипулация, която води до забележим ефект. При нея се използва силата на лазерният лъч, който достига и равномерно нагрява в дълбочина засегнатата нокътна плочка и прилежащата кожа. Целта е да се унищожат гъбичките, които нанасят увреда и да израсте нов, здрав нокът.

» ощe