Лазерно подмладяване

Home/Процедури/Лазерно подмладяване
Лазерно подмладяване 2017-06-30T12:21:55+00:00

С нарастване на възрастта външният вид на кожата се влошава, което е свързано с намаляване активността на клетките на съединителната тъкан ( фибробласти) и понижаване на произведените от тях колагенни, еластични и ретикуларни влакна.

Принцип на действие:

Чрез лазерното подмладяване се стимулира растежа на фибробластите и се повишава производството на колагенни, еластични и ретикуларни влакна в съединителната тъкан на кожата. Това се осъществява чрез проникване на лазерния лъч до 4 мм дълбочина и загряване на кожата до 42-48 градуса по Целзий. В резултат на това се стимулира кръвообращението и се подобрява храненето на тъканите.

За кого е подходящо лазерното подмладяване:

При жени от 25 до 45 годишна възраст.

Предварителна подготовка:

Не е необходима предварителна подготовка. Единственото изискване е преди всяка процедура кожата да бъде добре почистена от ежедневния грим.

Необходим брой процедури и интервал между тях:

Прави се курс от 6 процедури през  интервал от 30 дни.

Усещане по време на процедура:

По време на лазерната процедура клиента няма болезненост. Усеща се приятно затопляне на кожата. Непосредствено след лазерното подмладяване се полага и еднократна доза Matricium®  на Bioderma, ускоряваща естественото възстановяване на клетките.  След края на процедурата кожата е с лек розов отенък, който бързо преминава.

Ефект:

След всяка процедура кожата е чувствително по-гладка, мека и еластична. Крайният ефект от проведения курс се изразява в изравняване на тена, подобряване на еластичността и тонуса на кожата, заличаване на финните мимически бръчки.

Сезонност:

Процедурите се провеждат целогодишно.