Ламиниране на мигли

Home/Процедури/Ламиниране на мигли
Ламиниране на мигли 2020-06-19T11:49:57+00:00

Ламинирането на мигли (Lash lift) е новата услуга в Effectto, чиято цел е да придаде по-изразителен поглед на очите като повдигне миглите.

Процедурата трае по-малко от час, а ефектът е видим веднага и се запазва до 6-8 седмици. Препоръчва се първите 24ч след ламинирането да не се мият очите или да се гримират. След този период остава да се наслаждавате на новия си поглед, без да се налага да полагате специални грижи за своите мигли – можете да ги миете (препоръчва се използването на продукти, които не съдържат масла), да нанасяте спирала и всичко друго, което обикновено сте правили.

Ламинирането на мигли е подходящо за всички, които искат да имат подчертан поглед без екстеншъни и без лепила.

Ламинирането на мигли е особено подходящо при:

  • Дълги и прави мигли
  • Светли мигли
  • Мигли, растящи надолу
  • Мигли, в период на възстановяване от миглопластика
  • Къси мигли

Ако ви е писнало всеки ден на нанасяте и сваляте спирала, ако изкуствените мигли ви дразнят или пречат, и не можете да свикнете с тях, то ламинирането на мигли е процедурата, с която ще  постигнете мечтаният изразителен поглед.

Ботоксът на мигли е избираема, съпътстваща стъпка към ламинирането на мигли. Серумът, който се използва в Effectto е съдържащ екстракт от семена на Ricinus Communis, масла от макадамия, ядки симондсия, гел от листа алое барбаденсис и др. Той стимулира и заздравява крастежа на естествените мигли. Особено е подходящ е при увредени мигли след дълъг период на прилагане на метода на удължаване „косъм по косъм“.