Масажи и антицелулитни терапии

Home/Процедури/Масажи и антицелулитни терапии
Масажи и антицелулитни терапии 2017-06-30T12:22:29+00:00

Антицелулитна терапия

Препоръчителен курс: около 10 процедури ( по една през ден)

Продължителност на процедурата:

С трисекционно термоодеало : около 60 мин.

Без трисекционно термоодеало: около 40 мин.

Процедурата включва:

Престой с трисекционно термоодеало. Неговото приложение е по желание на клиента, но е препоръчително приложението му поне при първите две посещения, тъй като действието му спомага за по- добро извличане на натрупаните токсини и шлаки в организма.

След него  следва процедура, включваща нанасянето на  антицелулитен крем на YAMUNA , който със своето загряващо действие има за цел да подготви зоните за масаж, извършен с антицелулитно олио.

Ефектът  от антицелулитната терапия се изразява във видимо оформяне силуета на тялото, като  се намаляват  драстично мастните депа, а кожата видимо се изглажда.

 

***

Aрома масажите, предлагани в “Effectto”, съчетават натуралните терапевтични свойства на използваните от нас  биоетерични масла и лечебната сила на приложения масаж. Ефекта от ароматерапията е върху широк спектър от здравословните състояния на нервната, лимфната, имунната и мускулната система. Тя е приятно средство за ментално прочистване, релаксация и облекчаване на натрупания в забързаното ни ежедневие стрес. Ползите от него са релаксиране, балансиране и хармонизиране на целия организъм; намаляване нивата на стрес; общо укрепване на цялото тяло и засилване собствените му лечебни свойства; с релаксиращото си действие спомага за допълнително укрепване на имунната система;

***

Релаксиращият масаж, предлаган в “Effectto”, има оздравително и успокояващо действие върху редица проблемни  точки по човешкото тяло. Освобождава тялото от умората и напрежението, като едновременно с това спомага и за цялостно подобряване дейността на нервната система.

Комбиниран с магнезиев биоконцетрат, предлаганият от нас релаксиращ масаж води до подобрение в кръвообращението на тъканите в съответния участък; отпускане на мускулите и ускоряване процеса на тяхното възстановяване; подобрение в проводимосттта на периферните нерви; благотворно влияние върху нервната система на човека; подобрение в еластичността на кръвоносните съдове и кожата; ускорение в изхвърлянето на натрупаните в организма токсини; спомага в урегулирането на телесното тегло;