!!!НОВО!!!

Ламиниране на мигли (Lash lift)

Ламинирането на мигли (Lash lift) е новата услуга в Effectto, чиято цел е да придаде по-изразителен поглед на очите като повдигне миглите.

Процедурата трае по-малко от час, а ефектът е видим веднага и се запазва до 6-8 седмици. Препоръчва се първите 24ч след ламинирането да не се мият очите или да се гримират. След този период остава да се наслаждавате на новия си поглед, без да се налага да полагате специални грижи за своите мигли – можете да ги миете (препоръчва се използването на продукти, които не съдържат масла), да нанасяте спирала и всичко друго, което обикновено сте правили.

 

Ламинирането на мигли е подходящо за всички, които искат да имат подчертан поглед без екстеншъни и без лепила.

Ламинирането на мигли е особено подходящо при:

Дълги и прави мигли

Светли мигли

Мигли, растящи надолу

Мигли след миглопластика

Къси мигли

В допълнение към процедурата може да се добави и Lash Botox therapy, като терапията може да се прилага и самостоятелно. Тя има за цел да възстанови миглите, спомагайки за тяхното израстване на дължина, дебелина и допринася активно за сгъстяването им. Терапията с ботокс включва три процедури през две седмици. Lash Botox е коктейл от аминокиселини, витамини, колаген, пантенол и кератин. Успява да проникне дълбоко в корена на миглите и да ги подхрани.

 

By | 2020-02-03T06:47:02+00:00 февруари 3rd, 2020|Новини|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment